Sluiten

Unico | maatwerk

Ontdek wat er mogelijk is

Maatwerk is de standaard. Dus is het tijd voor uw wensen: hoe ziet úw Barasso eruit? Waar komt de sfeervolle kachel te staan? En hoe ziet het sfeervolle dining terras eruit? Welke exclusieve vormgeving en luxe afwerking vormen straks uw ultieme buitenverblijf waar u volledig tot rust kunt komen en gaat genieten van heerlijke momenten?

Wat u ook wilt, u kunt rekenen op maatwerk met een tijdloos design en de unieke Italiaanse Barasso allure die naadloos aansluit op de schoonheid van uw tuin. We creëren voor u een ruimte die in het teken staat van genieten en volledig afgestemd is op uw wensen.

Uiteraard kunt u inspiratie ontlenen aan onze voorbeeldmodellen, maar schroom niet en neem onze tekenaar mee in uw ideeën over het buitenverblijf van uw dromen. Samen vormen we dan het ontwerp van uw eigen exclusieve Barasso.

De hoofdvorm van een Barasso is geometrisch waardoor het altijd past in de omgeving en niet afleidt van de schoonheid van de tuin er omheen. Het vormt één geheel met de omgeving zodat er rust ontstaat. De afmeting en vorm kunnen verder volledig naar wens ontworpen worden. Het uitgangspunt is hoe de Barasso het beste in de belijning van uw tuin past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan