Sluiten

Unico | maatwerk

Het buitenleven van uw dromen

Eindeloos maatwerk

Maatwerk is de standaard. Dus is het tijd voor uw wensen: hoe ziet úw Barasso eruit? Waar komt de sfeervolle kachel te staan? En hoe ziet het sfeervolle dining terras eruit? Welke exclusieve vormgeving en luxe afwerking vormen straks uw ultieme buitenverblijf waar u volledig tot rust kunt komen en gaat genieten van heerlijke momenten?

Wat uw wensen ook zijn, u kunt bij rekenen op een maatwerk tuinhuis met een tijdloos design en Italiaanse allure die naadloos aansluit op de schoonheid van uw tuin. Een ruimte die volledig is afgestemd op uw wensen.

Uw buitenleven droom iets intiems is, iets wat uitgekristalliseerd moet worden om tot bloei te komen. Die vertaalslag van droom naar realiteit is wat wij voor u kunnen betekenen. Van uw droom naar een door ons gemaakt ontwerp tot de bouw, installatie en afwerking van het buitenverblijf van uw dromen. Onze ontwerper en adviseur helpen u met die vertaalslag.

Offerte aanvragen

Barasso

De hoofdvorm van een Barasso is geometrisch waardoor het altijd past in de omgeving en niet afleidt van de schoonheid van de tuin er omheen. Het vormt één geheel met de omgeving zodat er rust ontstaat. De afmeting en vorm kunnen verder volledig naar wens ontworpen worden. Het uitgangspunt is hoe de Barasso het beste in de belijning van uw tuin past.

Maak een afspraak

Vraag vrijblijvend een offerte aan