Sluiten

Luxe vrijstaande tuinkamer op maat? Bekijk de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een luxe vrijstaande tuinkamer op maat? Dan bent u bij Barasso aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van luxueuze buitenverblijven. Maar wat zijn de mogelijkheden? Er zijn er zo veel, we hebben het immers over 100% maatwerk! Wat uw wensen ook zijn, wij van Barasso staan u graag persoonlijk en vrijblijvend te woord. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een luxe tuinkamer op maat of wilt u eerst inspiratie opdoen? Lees dan verder, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Luxe tuinkamer op maat

Hoe ziet uw ideale luxe vrijstaande tuinkamer eruit? Bent u op zoek naar een relatief kleine tuinkamer met een aangrenzende veranda? Of bent u meer op zoek naar een grote en moderne tuinkamer – eventueel met een berging? En heeft u al nagedacht over het bouwmateriaal? Zo is een tuinkamer met glazen schuifwanden een ideale keuze wanneer u in verbinding wilt staan met uw tuin. Of bent u meer op zoek naar luxe? Denk bijvoorbeeld maar eens aan een sauna of hammam zodat u ook nog eens ultiem kunt genieten van een moment voor uzelf. Geen wens is voor Barasso te gek. Deel uw gedachten met onze designers tijdens een persoonlijke vrijblijvende afspraak en creëer samen het buitenverblijf van uw dromen. 

Wij ontzorgen u volledig!

Bij Barasso is onze eerste prioriteit dat u volledig ontzorgd wordt. En dit doen wij van A tot Z. Daarom begint dit bij het meedenken over onder andere het ontwerp en de materiaalkeuze en stopt dit pas wanneer uw luxe buitenverblijf op uw kavel staat. Ook nemen we graag een stukje interieurdesign voor onze rekening. Zo geven we u onder andere advies over comfortabele lounge meubelen en sfeervolle verlichting. Wenst u wellicht een open haard in uw tuinkamer? Geen probleem, wij zijn van alle markten voorzien! Wist u dat wij ook graag met u meedenken over de mogelijkheden betreft vergunningsvrij bouwen? Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Tijd voor wat inspiratie!

We hebben het er al even kort over gehad: de mogelijkheden van een luxe vrijstaande tuinkamer op maat zijn eindeloos! Daarom willen we u graag alvast op weg helpen. Hieronder ziet u verschillende designs waaruit u wat inspiratie op kunt doen. Uiteraard valt elk design volledig naar uw wensen aan te passen. Zo vinden we samen de luxe tuinkamer van uw dromen.

Zoals eerder gezegd zijn bovenstaande modellen enkel een uitgangspunt. Wilt u een inspiratie-overzicht van al onze luxueuze buitenverblijven? Bekijk dan eens onze deze pagina of één van onze video’s

4 voordelen van een luxe vrijstaande tuinkamer

Een luxe tuinkamer heeft vele voordelen. Er zijn zoveel voordelen dat er eigenlijk géén reden is om niet te kiezen voor een luxe tuinkamer, en dan met name een echte Barasso. Wij zullen hieronder vier voordelen voor u op een rijtje zetten zodat u direct weet waar u aan toe bent. Handig!

Voordeel 1: u kunt elk seizoen buiten genieten

Het grootste voordeel van een luxe vrijstaande tuinkamer is het feit dat u het hele jaar door van het buitengevoel kunt genieten. U zit immers niet meer vast aan het mooie weer tijdens de lente en de zomer, aangezien u in uw luxe tuinkamer altijd droog zit, ook in de herfst en winter. Zo blijft u altijd verbonden met uw tuin, zelfs als het regent, hagelt, sneeuw of (hard) waait.

Voordeel 2: daglicht & frisse lucht

Wanneer u in uw tuinkamer verblijft, wilt u vanzelfsprekend in het daglicht zitten. Logisch, want u wilt ook van uw tuin kunnen genieten. Daarom is de flexibele optie tot een luxe tuinkamer met glazen schuifwanden dé uitgelezen optie voor deze wens. Naast het feit dat uw tuinkamer meer dan genoeg daglicht ontvangt, krijgt u ook de optie tot eenvoudige frisse lucht. U kunt de glazen schuifwanden namelijk gewoon open zetten. Een luxe tuinkamer met glazen schuifwanden is daarom niet voor niets een populaire keuze bij onze klanten. Want zeg nou zelf, wie wil dit nou niet?

Voordeel 3: de mogelijkheden zijn eindeloos

Een luxe vrijstaande tuinkamer is een vrij breed begrip. En dat is voor u nou net een voordeel! Het maakt namelijk niet uit wat u voor ogen heeft. Of dit nu een atelier, kantoor, opslagplaats of zelfs een logeerkamer is, het kan allemaal! En hierbij geldt: voor ons is géén wens te gek. Wij denken van A tot Z met u mee over het ontwerp, de materiaalkeuze, inrichting van de tuinkamer en nog veel meer.

Voordeel 4: Natuurlijke stoerheid & warmte

Uw luxe vrijstaande tuinkamer moet vanzelfsprekend volledig aansluiten bij uw omgeving. En tegelijkertijd wilt u ook dat uw tuinkamer een unieke en sterke persoonlijkheid krijgt. Een tuinkamer van Barasso combineert dit allemaal. Elke Barasso heeft namelijk een sterke, geometrische hoofdvorm als basis met een maatwerk ontwerp. Onze materialisering met onder meer hout, staal en beton zorgt daarnaast voor een unieke en natuurlijke stoerheid en warmte. Daardoor is elke barasso een sculptuur én een plek waar je wilt zijn. Genieten in stijl, daar gaan wij voor.

De kroon op het werk

Wat kost een luxe vrijstaande tuinkamer?

Dat is een uitstekende vraag! Omdat we bij Barasso enkel maatwerk buitenverblijven leveren, is ieder project uniek. En daarom kunnen de kosten per buitenverblijf flink uiteenlopen. Elke opdrachtgever heeft immers andere wensen en een andere omgeving, dus vraagt elk buitenverblijf – en dus ook een luxe tuinkamer op maat – om een eigen en unieke aanpak. Om deze reden communiceren we geen vaste prijzen op onze website. We willen namelijk een te lage of te hoge inschatting voorkomen. Echter willen wij u wel de juiste aandacht geven die u verdient. Daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken, eventueel middels een vrijblijvende afspraak in onze sfeervolle showroom. Mogen wij uw droom waarmaken?

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een luxe vrijstaande tuinkamer van Barasso? Dat kan! U bent namelijk altijd van harte welkom in onze sfeervolle showroom. We geven u graag een rondleiding waarbij we u tegelijkertijd meer vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard is er ook meer dan genoeg ruimte om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we samen uw unieke buitenverblijf ontwerpen en realiseren. Wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. Wij geven u de aandacht die u verdient. Graag tot ziens!

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.