Sluiten

Op zoek naar een luxe en modern tuinkantoor op maat? Barasso is dé specialist

De laatste tijd is thuiswerken steeds vaker de standaard. Want tja, waarom zou u helemaal naar uw kantoorpand rijden terwijl u thuis ook al uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Echter wilt u natuurlijk niet de gehele week op een zolderkamer doorbrengen. Een luxe en modern tuinkantoor van Barasso is hier dé oplossing voor. Wij kunnen al uw eisen en wensen vertalen naar een maatwerk ontwerp en dit ontwerp vervolgens realiseren op uw kavel! Wilt u weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Lees dan verder, we vertellen het u graag. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Een luxe tuinkantoor

Een luxe en modern tuinkantoor kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo kunt u de ruimte combineren met bijvoorbeeld een fitnessruimte, hobbykamer of garage. De tuinkamer heeft op deze manier meerdere functies en is ontzettend veelzijdig. Ook biedt een luxe en modern tuinkantoor u de unieke mogelijkheid om werk en privé gescheiden te houden. Daarnaast is een luxe en modern tuinkantoor ideaal wanneer er regelmatig klanten en/of collega’s langskomen. Reken er maar op dat uw klanten staan te trappelen om een keer bij u thuis langs te komen!

Meer dan een kantoor

Ook is een luxe en modern tuinkantoor dé oplossing wanneer u tijdens het werk waarde hecht aan de frisse lucht en de natuur in uw tuin. Door bijvoorbeeld te kiezen voor grote deuren en ramen kunt u tijdens de zomermaanden frisse buitenlucht naar binnen laten komen. En in de wintermaanden geniet u in een warme omgeving fijn achter de gesloten deuren en ramen van uw tuin. Dankzij een tuinkantoor kunt u dus uw werk uitvoeren en tegelijkertijd heerlijk genieten van uw omgeving.

Ontdek onze studio vol inspiratie

Elk luxe tuinkantoor van Barasso heeft een sterke, geometrische hoofdvorm als basis. Binnen de denkbeeldige contouren ontstaat echter spanning. Het ene gedeelte van de hoofdvorm – bijvoorbeeld een rechthoek – is van glas, het ander van hout of beton. Er zijn delen helemaal open, en delen die onderbroken worden door andere vormen. Zo brengt bij de Matteotti de verticale lijn van de haard spanning in het design, terwijl de rust van de hoofdvorm intact blijft. Bij de Oltrona is het de suggestie van ‘ruimte tussen twee schijven’ die fascineert. De sterke persoonlijkheden die hierdoor ontstaan, worden niet steriel of afstandelijk. Bekijk onderstaande voorbeeldmodellen eens en geniet van de rust.

De materialisering met onder meer hout, staal en beton zorgt voor een natuurlijke stoerheid en warmte. Daardoor is elke Barasso tegelijk een sculptuur én een plek waar je wilt zijn. Heeft u nog niet genoeg aan bovenstaande voorbeeldmodellen? Bekijk hier dan eens al onze inspiratie modellen of raadpleeg een van onze video’s.

Waarom kiezen voor Barasso?

Wanneer u ervoor kiest om met Barasso in zee te gaan, zult u te maken krijgen met ons betrokken en buitengewoon ervaren team. Zij zullen ervoor zorgen dat uw exclusieve tuinkantoor al van een flinke afstand te herkennen is aan het exclusieve verfijnde design met de welbekende Italiaanse elegantie. Tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat uw buitenverblijf volledig wordt geblend met de schoonheid van uw tuin. Dit doen zij door pure vormen te combineren met luxe materialen van hoge kwaliteit totdat een harmonieus en warm geheel het resultaat is.

De kroon op het werk

Wij van Barasso beloven dat wij het buitenverblijf van uw dromen waarmaken. Want de momenten in een Barasso kronen de dag, ook tijdens de kantooruren. Wij snappen ook dat niet iedereen zich de hoge kwaliteit materialen en luxe afwerking van een Barasso kan veroorloven. Echter zijn juist daarom zowel onze riante als compacte modellen duidelijke statements. Misschien aan het oog van de buitenwereld onttrokken. Voor niemand zichtbaar. Alleen voor de gelukkige bewoners en hun gasten. Met een luxe en modern buitenverblijf maakt u een echt statement.

Binnenkort aan de slag in uw luxe tuinkantoor?

Bent u net zoals ons enthousiast geworden over het bouwen van een luxe en modern tuinkantoor op uw kavel? Laten we dan eens kennismaken! U bent altijd van harte welkom in onze sfeervolle showroom.  Schroom tijdens een bezoek uiteraard niet om onze tekenaar mee te nemen in uw ideeën. Samen vormen we dan hét ontwerp van uw eigen exclusieve Barasso! Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak met ons inplannen. Graag tot ziens!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.