Sluiten

Luxe thuis gym laten bouwen? Barasso levert exclusief vakwerk

Heeft u na een lange dag werken geen zin meer om naar de sportschool te rijden? Dat kunnen wij ons goed indenken, aangezien het immers een stuk makkelijker kan! U kunt namelijk een exclusieve thuis gym op maat laten bouwen die van alle gemakken voorzien is. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van luxueuze buitenverblijven. Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben of wilt u eerst wat inspiratie opdoen zodat u een idee krijgt van uw droomontwerp? Lees dan verder, we vertellen u er graag meer over. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een luxe thuis gym

Een thuis gym: een bijgebouw dat over meerdere functies kan beschikken. Zo biedt het uiteraard primair de oplossing om uw gezondheid op peil te houden zónder dat u uw huis uit moet. Maar tegelijkertijd bepaalt een bijgebouw in uw tuin, oftewel uw thuis gym, voor een groot deel het uiterlijk en de ambiance van uw tuin. Daarom wilt u dat uw thuis gym ook een waar parel voor het oog wordt. Hierom is het belangrijk dat u van te voren uw wensen goed afkadert. 

Waar hecht u meer waarde aan?

Welke functies zou uw willen terugzien in uw luxe thuis gym? Vind u het bijvoorbeeld belangrijk dat u naast sporten ook kunt ontspannen? Dan kunt u ervoor kiezen om wat heerlijke lounge meubelen te plaatsen in uw thuis gym. Of wilt u liever voor de volle 100% gebruik maken van uw fitnessruimte? Dan kunnen we samen kijken welke indeling u het beste kunt aanhouden. We nemen graag al uw wensen met u door en vertalen deze naar een tekening op papier. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Inspiratie nodig? Deze mogelijkheden bieden wij

Zoals u heeft kunnen lezen, is er eigenlijk geen reden om niet te kiezen voor een exclusieve thuis gym. Maar welk design past bij u? Er is namelijk een enorm breed arsenaal aan ontwerpen mogelijk. Om het gemakkelijk voor u te maken, hebben we hieronder wat mogelijke ontwerpen op een rijtje gezet. Deze ontwerpen zijn uiteraard bedoeld ter inspiratie. Wanneer u iets wilt wijzigen aan een reeds bestaand ontwerp, juichen wij dit van harte toe. Of ontwerpt u liever volledig zelf uw thuis gym – zowel van binnen als van buiten? We assisteren u hierin graag!

Heeft u nog steeds een gebrek aan inspiratie? En zou u het liefst nog meer modellen willen bekijken voordat u vrijblijvend contact met ons opneemt? Dan hebben wij goed nieuws! U kunt op deze pagina al onze voorbeeldmodellen bekijken. Of raadpleeg één van onze video’s.

Dit zijn de voordelen van een thuis gym

Het grootste voordeel van een thuis gym is dat u altijd kunt sporten zonder dat u de deur uit hoeft. U hoeft enkel uw sportoutfit aan te trekken! Verder betekent het dus ook dat u geen rekening meer mee te houden met openingstijden of weersomstandigheden. Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat u thuis kunt zijn wie u bent. U kunt zelf namelijk bepalen welke apparaten u gebruikt en welke oefeningen u uitvoert. Oh, en de wachttijden voor de fitnessapparaten is hierbij ook meteen verleden tijd! Daarbij wordt u ook niet meer afgeleid door andere mensen waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen voortgang. En de dure sportschool abonnementen? Die heeft u ook niet meer nodig!

Wij zijn Barasso

Outdoor living beleven in een smaakvolle, luxe omgeving gecombineerd met een perfecte harmonie van stijl en comfort: dat is waar een Barasso voor staat. En wanneer we dit combineren met een praktische fitness omgeving, ontstaat er een exclusieve luxe thuis gym. De maatwerk thuis gyms van Barasso zijn niet voor niks al van een flinke afstand te herkennen aan het exclusieve verfijnde design met de welbekende Italiaanse elegantie.

De kroon op het werk

Ons doel is om uw thuis gym volledig in te blenden met de schoonheid van uw tuin. Dit door pure vormen te combineren met luxe materialen van hoge kwaliteit totdat een harmonieus en warm geheel ontstaat. Onze elegante en luxe ontwerpen nodigen u uit om naar buiten te komen en te genieten van rust en tijd voor zowel uzelf als voor elkaar. En hierbij geldt: de momenten in een Barasso kronen de dag. Ook wanneer het op sporten aankomt.

Mogen we de thuis gym van uw dromen ontwerpen?

Kunt u net als ons niet langer wachten met het ontwerpen en bouwen van uw thuis gym? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Omdat wij u graag de juiste aandacht willen geven, werken wij uitsluitend op afspraak. Of heeft u misschien eerst nog een vraag voor ons? Wat uw intentie ook is, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. Onze adviseurs delen maar wat graag hun jarenlange expertise met u. Zien we u binnenkort in onze showroom?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.