Sluiten

Luxe poolhouse op maat laten bouwen? Kies voor een Barasso!

Een luxe poolhouse: een bijgebouw dat van alle gemakken voorzien moet zijn. Maar aan welke gemakken hecht u waarde? Misschien wilt u alle gereedschappen en apparatuur die bij uw zwembad horen gemakkelijk en snel kunnen opslaan. Of bent u meer op zoek naar een exclusieve plek om te ontspannen wanneer u niet in het water bent? Barasso heeft ruime ervaring in het bouwen van luxe moderne poolhouses op maat. Wij kunnen al uw wensen combineren in één perfecte oplossing: een robuust, modern poolhouse! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder, we vertellen u er alles over! Of neem direct vrijblijvend contact met ons op zodat we samen uw ideeën kunnen doornemen.

Luxe poolhouse in uw tuin

Het ontwerpen en bouwen van een luxe & modern poolhouse is niet altijd een gemakkelijke taak. Echter komen hier wel leuke dingen bij kijken! Zo is het uiterlijk van het poolhouse één van de eerste dingen die u moet bepalen. Dat kan echter wel lastige klus zijn, aangezien er zoveel mogelijkheden zijn. Zo kunt u kiezen voor hoogwaardige houten wanden met exclusieve betontegels maar ook voor high-end natuurstenen bekleding met een duurzaam bamboe buitenparket. En dit zijn nog maar twee simpele voorbeelden! Het interieur moet bijvoorbeeld ook volledig op het uiterlijk van het poolhouse worden afgestemd.

Wat past bij uw omgeving?

Zoals u kunt zien, zijn de opties eindeloos. En omdat wij niets liever willen dan het buitenverblijf van uw dromen waarmaken, helpen we u graag bij het ontwerpen én samenstellen van uw luxe & moderne poolhouse. We nemen samen met u alle mogelijkheden door. Dit begint bij het ontwerpen van het poolhouse en eindigt pas wanneer wij het buitenverblijf van uw dromen uit de grond hebben getoverd. Wist u dat wij ook de minder leuke dingen voor u uit handen nemen zoals de mogelijkheid tot vergunningsvrij bouwen? We ontzorgen u volledig van A tot Z zodat u alvast kunt gaan dromen over uw poolhouse. Want dat is waar Barasso voor staat: verdiende rust.

Inspiratie nodig?

Kunt u net als wij niet wachten om te starten met het ontwerpen van uw luxe & moderne poolhouse? Logisch, want een Barasso is een waar parel voor het oog. Om u alvast een indruk te geven van onze luxe buitenverblijven, hebben we hier boven en onder enkele impressies weergegeven. Uiteraard zijn deze voorbeeldmodellen enkel bedoeld ter inspiratie. U kunt alle modellen volledig naar wens aanpassen en zelfs het gehele roer omgooien. Kijk en geniet van de rust:

Bent u nieuwsgierig naar al onze voorbeeldmodellen? Dat begrijpen wij maar al te goed, want des te meer modellen u ziet, des te meer uitgangspunten u heeft voor het samenstellen van het poolhouse van uw dromen. U kunt op deze pagina al onze modellen bewonderen of één van onze video’s bekijken voor meer inspiratie.

Luxe poolhouse laten bouwen

Wanneer u overweegt om een luxe & modern poolhouse te laten bouwen, doet u er goed aan om voor een echte Barasso te kiezen. Waarom? Dat zullen wij u vertellen! Ten eerste zijn alle onderdelen en opties van een Barasso buitenverblijf volledig vervaardigd uit hoogwaardige, exclusieve en de meest duurzame materialen. Daarnaast heeft elk luxe modern poolhouse van Barasso een sterke, geometrische hoofdvorm als basis. Binnen de denkbeeldige contouren ontstaat echter wel spanning. Het ene gedeelte van de hoofdvorm – bijvoorbeeld een rechthoek – is van glas, het ander van hout of beton. Er zijn delen helemaal open, en delen die onderbroken worden door andere vormen. Zo creëren wij een prachtige ruimte met allure.

Kies voor een Barasso!

Het poolhouse van uw dromen: wij maken het waar! Wij ontwerpen en bouwen niet alleen het buitenverblijf zelf, we adviseren u ook over het (interieur)design van het poolhouse. Denk maar eens aan heerlijke design loungemeubelen, een sfeervolle haard of zelfs een goed geoutilleerde keuken. Maar ook voor de afwerking hebben wij de mooiste luxueuze materialen, zoals sfeervolle vloeren, lederen wandbekleding en bijzondere wandafwerkingen in exclusieve stijlen. Zo kunnen wij warme roestkleuren of zelfs een robuuste betonlook realiseren. Mogen we uw wensen in een smaakvol ontwerp gieten?

Mogen we samen met u uw wensen doornemen?

Er zijn zoveel mogelijkheden voor het ontwerpen en het bouwen van een luxe &  modern poolhouse. Daarom gaan wij maar wat graag samen met u aan de slag om het luxe poolhouse van uw dromen te realiseren. Heeft u al wat ideeën in gedachten? Of heeft u nog steeds geen idee van de mogelijkheden? We nemen graag samen met u al uw wensen door. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak met ons inplannen. Bent u klaar voor uw welverdiende rust? We zien u graag!

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.