Sluiten

Luxe & moderne veranda laten bouwen? Wij leveren maatwerk

Heeft u altijd al willen genieten in een luxe & moderne veranda in uw eigen tuin? En dan uiteraard een die volledig op maat gebouwd is? Wij van Barasso begrijpen u als geen ander, een veranda bepaalt immers voor een groot deel het uiterlijk van uw tuin: het zorgt voor een luxueuze uitstraling. Om deze reden leveren wij als geen ander maatwerk buitenverblijven. We ondersteunen u van A tot Z. Dit begint bij het ontwerpen van uw luxe & moderne veranda en stopt pas bij onze service. Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Lees dan verder. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Dit zijn de redenen

Waarom een luxe & moderne veranda laten bouwen?

Er zijn meer dan genoeg redenen waarom u een luxe & moderne veranda zou laten bouwen in uw tuin. We zullen er kort een paar bespreken. Zo is het allereerst heel fijn dat u altijd buiten kunt genieten van uw tuin, ongeacht het weer. Regen, wind of onweer, het maakt allemaal niet uit. U zit gewoon altijd droog onder uw luxe & moderne veranda! En wanneer u dit combineert met wat terrasverwarming, zit u er ook nog eens warmpjes bij. En jazeker, ook dit kunnen wij voor u realiseren. Wist u daarnaast dat een veranda ervoor zorgt dat uw woning een hogere waarde krijgt?

Een ander bijkomend voordeel is het feit dat er enorm veel mogelijkheden beschikbaar zijn bij het uiterlijk van een veranda. Zo kunt u ervoor kiezen om de veranda volledig dicht te maken zodat u optimaal beschut buiten zit. Of kiest u er liever voor om deze wat meer open te houden zodat u nog steeds kunt genieten van uw tuin? Of beter nog, u kiest een combinatie door een glazen veranda te laten bouwen! Zoals u wel door heeft, is een luxe & moderne veranda volledig naar eigen wens te bepalen. Wij kunnen u helpen uw wensen volledig in kaart te brengen, zowel voor het uiterlijk van de veranda als voor het interieur.

Waar haalt u inspiratie uit?

Omdat de mogelijkheden voor een luxe & moderne veranda eindeloos zijn, kan het een knap ingewikkelde taak zijn om uw droom veranda uit te beelden. Kiest u voor een volledig glazen veranda of misschien toch een veranda met iets meer houtwerk? En hoe groot mag uw veranda worden? Wilt u een aangrenzende ruimte zoals een thuis gym of een tuinkamer? Of misschien wilt u er een compleet gastenverblijf van maken? We snappen dat dit veel informatie is om tot u te nemen. Daarom helpen we u alvast op weg. We hebben hieronder een fijne selectie van onze voorbeeldmodellen weergegeven. Zo kunt u alvast proeven van de mogelijkheden.

Smaken bovenstaande modellen naar meer? Neem dan eens een kijkje op deze pagina waar u al onze voorbeeldmodellen kunt bewonderen. Of bekijk één van onze video’s voor meer ideeën.

Op deze vragen geven we antwoord

Waarom Barasso?

Wanneer u kiest voor Barasso, kiest u voor 100% kwalitatief maatwerk. We ontwerpen en bouwen riante, hoogwaardige buitenverblijven die duidelijke statements afgeven. Een krachtig symbool van buitenleven op niveau. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u in uw veranda volledig tot rust kunt komen. Dit doen wij door een puur en exclusief design te realiseren – niet alleen buiten maar ook binnen. Wij beloven dat we de luxe veranda van uw dromen zullen waarmaken. Want de momenten in een Barasso, kronen de dag. 

Een luxe & moderne veranda van Barasso. Verdiende rust.

Wat kost een luxe veranda?

Een goede vraag! Het is namelijk vrij lastig om exact te zeggen wat een luxe & moderne veranda kost aangezien wij 100% maatwerk leveren. En doordat elk project uniek is, kunnen de kosten per veranda flink uiteenlopen. Om deze reden communiceren we geen vaste prijzen op onze website. We voorkomen liever een teleurstelling wegens een te hoge of lage inschatting. Ondanks dat we geen prijzen kunnen vrijgeven, is het voor u mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

U kunt ook een vrijblijvende afspraak in onze showroom maken.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Bent u klaar om luxueus te gaan genieten in uw luxe & moderne veranda? Dat snappen wij maar al te goed. De momenten in een Barasso kronen immers de dag. Heeft u inmiddels al wat inspiratie kunnen opdoen? Of twijfelt u nog steeds over bepaalde elementen? We delen hoe dan ook graag onze jarenlange expertise met u. Wilt u kennismaken met ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak met ons inplannen.

Het buitenverblijf van uw dromen: wij maken het waar.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.