Sluiten

Luxe mancave laten bouwen? Wij leveren maatwerk

Een mancave: een ruimte die vaak wordt geassocieerd met een binnenruimte. Veel mensen denken bij een mancave direct aan een donkere ruimte in de kelder of in de schuur. Wij van Barasso vinden echter dat dit véél beter en luxueuzer kan. We hebben het hier over een luxe outdoor mancave. En dan uiteraard een die volledig op maat is gebouwd. De ontwerpen van onze mancaves behoren dus zeker niet tot de standaard. Nee, wij gaan uitsluitend voor een bovengemiddeld, luxe en stijlvol ontwerp. U hoort het goed. Wij kunnen uw luxe mancave volledig op maat voor u ontwerpen én bouwen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan verder. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Dit zijn de redenen

Waarom een luxe mancave op maat laten bouwen?

Een luxe mancave op maat kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo is er ruimte voor het uitoefenen van hobby’s, samenkomen met vrienden maar er is ook ruimte voor uw luxe auto. Met name een gezellige avond doorbrengen met vrienden is een welbekend doeleind van de mancave. En hierbij kan natuurlijk een stijlvolle en toch stoere bar niet ontbreken. Daar zullen biertjes getapt worden, of onder het genot van een glaasje whiskey zaken worden besproken. Er is niks fijner dan een eigen plek in de tuin, dichtbij huis, maar met de privacy waar u naar verlangt. 

Welk luxe mancave design past bij u?

Belangrijk is dat het design van de mancave bij uw tuin past. De mancave vormt namelijk één geheel met de omgeving zodat er rust ontstaat. Echter is het ook van belang dat het design van de mancave bij uw smaak past. En hierbij is het uiterlijk dus volledig afhankelijk van uw wensen. Sport u bijvoorbeeld graag? Dan nemen we dit mee in het ontwerp en zullen een fitnessruimte en een douche deel uitmaken van uw unieke mancave. Of bent u misschien meer een liefhebber van koken? Geen probleem, dan regelen we dat u een moderne keuken in uw luxe mancave krijgt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te ontspannen in uw eigen wellnessruimte met sauna.

Laten we het pronkstuk niet vergeten

En laten we vooral het pronkstuk van uw tuin niet vergeten: uw luxe auto in de mancave. Want wie is er nou niet trots op zijn Ferrari, Lamborghini of andere luxe auto? Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u graag naar uw auto kijkt. Want waarom zou u deze in een dichte garage wegzetten, als u er ook met trots naar kunt kijken? Ziet u het al voor zich? Uw pronkstuk, de luxe wagen, prominent aanwezig in uw mancave. In de mancave kan uw auto ook nog eens overdekt, beschermd en veilig gestald worden. Onze ontwerper zal een exclusief design voor u maken volledig samengesteld naar uw wensen.

Laat u inspireren

Inspiratie, één van de belangrijkste aspecten in het bepalen van een ontwerp. Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen, is geen wens voor ons te gek. Laat u daarom van tevoren inspireren door een fijne selectie van onze voorbeeldmodellen zoals hieronder weergegeven. U kunt ook een kijkje nemen op deze pagina voor al onze voorbeeldmodellen of één van onze video’s bekijken.

Wij ontzorgen u

Dit is wat wij beloven

Wij van Barasso beloven dat wij de mancave van uw dromen waarmaken. Want de momenten in een Barasso, kronen de dag. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u in uw mancave tot rust kunt komen – zowel alleen als met anderen. Deze rust willen we bereiken met pure en exclusieve designs, niet alleen buiten maar ook binnen. Samen met verschillende partners bieden we u daarom alle mogelijkheden om uw mancave volledig naar uw eigen smaak in te richten. Denk maar eens aan heerlijke design lounge meubelen, een sfeervolle haard een en uitgebreide bar. 

Wat kost een luxe mancave?

Een goede vraag! Het is namelijk lastig in te schatten wat een luxe mancave exact kost. Bij Barasso leveren we uitsluitend maatwerk, wat betekent dat ieder project uniek is en dat de kosten per buitenverblijf flink uiteenlopen. Om exact deze reden kiezen wij ervoor om geen vaste prijzen te communiceren op onze website. Omdat wij u wel de aandacht willen geven die u verdient, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw luxe mancave te bespreken. U kunt er ook voor kiezen om direct een vrijblijvende afspraak te boeken in onze sfeervolle showroom.

Mogen we vrijblijvend kennismaken?

Bent u enthousiast geworden en kunt u niet wachten tot u kunt genieten van uw luxe mancave? Laten we dan niet langer wachten en direct vrijblijvend met elkaar kennismaken! We zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën. Heeft u wellicht nog geen idee over de mogelijkheden? Dat is uiteraard ook geen probleem, in dat geval vertalen we uw wensen graag naar een ontwerp op papier. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. Reken maar dat uw vrienden graag op bezoek zullen komen als uw high-end mancave in uw tuin staat. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.