Sluiten

Ontvang uw gasten in een luxe gastenverblijf op maat

Na een avondje gezellig bij elkaar zijn, is het wenselijk dat uw gasten niet in de late uurtjes naar huis hoeven te gaan, maar dat zij kunnen blijven slapen in uw luxe gastenverblijf. En hierbij is het uiteraard wel zo fijn om hen de privacy te gunnen in een eigen ruimte. Barasso kan u hierbij helpen. Wij kunnen al uw wensen voor een gastenverblijf op maat vertalen naar een smaakvol ontwerp. Wilt u weten wat wij allemaal te bieden hebben? Lees dan verder. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te door te nemen.

Wat mag er niet ontbreken in uw luxe gastenverblijf?

Welke voorzieningen zou u graag in uw luxe gastenverblijf willen terugzien? De essentiële voorzieningen zoals een woonkamer, slaapkamer en badkamer zijn logisch. Wij denken echter graag out of the box. De luxe gastenverblijven die wij ontwerpen en bouwen zijn immers 100% maatwerk. Zo is bijvoorbeeld een moderne keuken, haard of sauna in het gastenverblijf mogelijk. Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan is een mancave of een garage ook een mogelijke optie! Uiteraard kunnen we u hier vrijblijvend adviseren en denken we graag samen met u na over het ontwerp dat het beste past bij de schoonheid van uw tuin.

Inspiratie: al onze luxe gastenverblijven op maat

Kunt u net als ons niet wachten om te starten met het ontwerpen van uw luxe en moderne gastenverblijf op maat? Dan doet u er verstandig aan om eerst wat inspiratie op te doen omtrent het design van het luxe gastenverblijf. En wij kunnen u hier direct bij helpen. We hebben hieronder enkele impressies weergegeven van onze buitenverblijven. Uiteraard zijn deze voorbeeldmodellen enkel bedoeld ter inspiratie. U kunt alle modellen volledig naar wens aanpassen en zelfs het gehele roer omgooien. Laat de voorpret maar alvast beginnen!

Heeft u nog steeds een gebrek aan inspiratie? En zou u het liefst nog meer modellen willen bekijken voordat u vrijblijvend contact met ons opneemt? Dan hebben wij goed nieuws! U kunt op deze pagina al onze voorbeeldmodellen bekijken. Of raadpleeg één van onze video’s.

Wij ontzorgen u

Vergunningsvrij bouwen? Ook dat is mogelijk!

Bij Barasso willen we u volledig ontzorgen zodat u vooral bezig kunt zijn met het dromen over uw eigen luxe gastenverblijf. En ja, dat doen wij ook op het gebied van vergunningsvrij bouwen. In veel gevallen mag dit, maar er zijn wel een paar regels waar u alvast over kunt nadenken. Zo mag u binnen vier meter vanaf het huis niet hoger bouwen dan 30 centimeter boven de eerste verdieping van uw huis. Daarnaast geldt dat een bouwwerk binnen vier meter dezelfde gebruiksfunctie mag hebben als het hoofdgebouw. Een andere belangrijke regel is dat er maar een bepaald percentage van de volledige oppervlakte van uw grond mag worden bebouwd. 

Twijfelt u of u vergunningsvrij kunt bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheid tot vergunningsvrij bouwen, verwijzen we u graag door naar deze pagina. Hierop kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. Handig!

Gastenverblijf laten bouwen

Wat zijn de kosten?

Een lastige maar tevens zeer logische vraag. Het financiële plaatje speelt immers een grote rol. Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen, levert Barasso uitsluitend maatwerk buitenverblijven. Hierdoor is ieder project uniek en kunnen de kosten per buitenverblijf flink uiteenlopen. Elke opdrachtgever heeft immers andere wensen en woont in een andere omgeving. Om deze reden communiceren we geen vaste prijzen op onze website, simpelweg omdat dit niet realistisch is. We willen hiermee tevens een teleurstelling wegens een te lage of te hoge inschatting voorkomen.

Ondanks dat wij geen vaste prijzen op de website communiceren, geloven wij erin dat u te allen tijde de juiste aandacht verdient. Daarom is het voor u mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat we samen de mogelijkheden voor uw luxe gastenverblijf kunnen bespreken. Dit kan ook middels een vrijblijvende afspraak in onze showroom. 

Klaar om uw gasten in luxe te ontvangen?

Outdoor living beleven in een smaakvolle en luxe omgeving. Dat is hetgeen wat uw gasten kunnen ervaren in een luxe en modern gastenverblijf van Barasso. Want de momenten in een Barasso, kronen de dag. Heeft u al wat ideeën in gedachten voor het gastenverblijf van uw dromen? Of heeft u nog steeds geen idee van de mogelijkheden? Dan delen we deze graag met u. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@barasso.nl of bel naar 0342 – 728 995. U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak met ons inplannen. We creëren graag samen met u het buitenverblijf van uw dromen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.