Sluiten

Luxe boothuis op uw kavel? Bekijk onze maatwerk mogelijkheden

Bent u op zoek naar een 5 sterren accommodatie voor uw boot? Dan bent u bij Barasso aan het juiste adres. Wij vinden namelijk dat uw boot op elke mogelijke wijze goed onderhouden moet worden. En dat begint allemaal bij het stallen. Een luxe boothuis op maat van Barasso biedt echter veel meer mogelijkheden dan enkel het stallen van een boot. Wilt u weten welke mogelijkheden dit zijn? Lees dan verder, we vertellen het u graag. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op zodat we samen uw ideeën kunnen doornemen.

Een luxe boothuis op maat

De voornaamste functie van een boothuis is het veilig stallen van uw boot. U moet er immers niet aan denken dat uw boot ‘s nachts aan allerlei weersomstandigheden wordt blootgesteld. Barasso vindt echter dat een boothuis voorzien moet zijn van alle luxe en dat er daarom veel meer randzaken kunnen worden toegevoegd. Een luxe boothuis kan namelijk veel functies vervullen en veelzijdig zijn. Zo kunt u uw luxe boothuis combineren met bijvoorbeeld een hobbykamer, fitnessruimte of zelfs een garage. Dit zijn echter een paar simpele voorbeelden. Waar hecht u waarde aan? We bespreken het graag samen met u.

Wij bieden ruimte voor inspiratie

Heeft u al een idee over het ontwerp van uw luxe boothuis? We hebben immers al flink wat mogelijkheden genoemd, echter is dit het topje van de ijsberg. Wij van Barasso kunnen ons daarom goed voorstellen dat u iets meer beeldmateriaal nodig hebt om uw luxe boothuis vorm te geven. Daarom hebben we hieronder diverse voorbeeldmodellen geplaatst ter inspiratie. Uiteraard zijn deze modellen bedoeld als uitgangspunt, u kunt alle elementen namelijk volledig naar wens aanpassen of zelfs het gehele roer omgooien. Laat uw fantasie de vrije loop nemen en geniet:

Nog steeds geen voldoende inspiratie? Geen zorgen, we hebben nog veel meer voorbeeldmodellen. Deze kunt u op hier bekijken. Of raadpleeg één van onze video’s voor meer inspiratie. Indien u al een idee in gedachten heeft, moedigen wij u aan om deze vrijblijvend voor te leggen aan onze tekenaar. We denken graag met u mee.

Wij ontzorgen u

Van ontwerp tot vergunningen

Het leukste aan het het samenwerken met Barasso is het feit dat u vooral bezig kunt zijn met het dromen over uw eigen luxe boothuis. Wij ontzorgen u namelijk van A tot Z. Dit begint bij het eerste ontwerp en eindigt pas totdat uw boot veilig gestald staat in uw luxe bootoverkapping. Dat betekent dus dat wij u ook ontzorgen op het gebied van vergunningsvrij bouwen. In veel gevallen mag dit namelijk gewoon, echter zijn er wel een paar regels waar u mee te maken krijgt wanneer u een buitenverblijf op uw kavel wilt plaatsen. Wij hebben op deze pagina een overzicht gemaakt met alle informatie die u vooraf moet weten over de optie tot vergunningsvrij bouwen. Wilt u hier liever niets mee te maken hebben? Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om hier meer informatie over te verkrijgen.

Uw boot in een luxe bootoverkapping?

Ziet u uw boot al liggen in een luxe bootoverkapping van Barasso? Wij namelijk wel! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@barasso.nl of te bellen naar 0342 – 728 995. We geven u maar al te graag een rondleiding door onze sfeervolle showroom. Hierbij krijgt u ook ruim de gelegenheid om al uw ideeën voor te leggen aan ons buitengewoon ervaren team. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw luxe boothuis. Maak direct een vrijblijvende afspraak. Zien we u binnenkort?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.