Sluiten

Welkom bij Barasso

Buiten verblijven in luxe

Allure en Italiaanse elegantie

In onze zoektocht naar het ultieme, comfortabele buitenverblijf kwamen wij uit bij een puur en exclusief design met Italiaanse elegantie. Strakke lijnen die samen met mooie materialen van hoge kwaliteit een harmonieus en warm geheel vormen dat opgaat in de schoonheid van de tuin. Ook als u binnen zit, bent u in verbinding met buiten. De elegantie van onze ontwerpen in combinatie met alle mogelijke luxe nodigt uit om naar buiten te komen en te genieten van rust en tijd voor uzelf én voor elkaar.

Het plezier van luxe

Outdoor living in stijl

Zet uw telefoon uit en strijk neer op de comfortabele loungebank met een boek. Sluit de dag af met een lekker glas wijn bij de warmte van de sfeervolle haard tijdens koele avonden. Laat u omringen door ontspannende warmte van de sauna en verwen uzelf met een heerlijke hammam behandeling. Nodig vrienden uit, bereid een heerlijke maaltijd in de keuken en geniet van samen zijn en samen eten op het overdekte dining terras.

Zomaar wat ideeën over wat een Barasso buitenverblijf u kan bieden. Genieten staat voorop en alle luxe die u nodig heeft, is beschikbaar!

Het buitenverblijf van uw dromen

Wij maken het waar

Een tuinverblijf is een ruimte om tot rust te komen. Dit bereiken we met het pure en exclusieve design, niet alleen buiten maar ook binnen. Samen met verschillende partners bieden we u alle mogelijkheden om uw buitenverblijf smaakvol in te richten. Met heerlijke design loungemeubelen, een sfeervolle haard en een goed geoutilleerde keuken. Maar ook voor de afwerking hebben wij de mooiste luxueuze materialen, zoals sfeervolle vloeren, lederen wandbekleding en bijzondere wandafwerking in exclusieve stijlen. Denk aan warme roestkleuren of een robuuste betonlook.

U ziet het: een Barasso buitenverblijf is een complete stijlvolle beleving die wij volledig volgens uw persoonlijke wensen realiseren.  In onze showroom laten we u graag voorbeelden zien van de mogelijkheden en materialen die uw buitenverblijf tot een prachtige ruimte met allure maken.

Wat zijn uw wensen? We ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom om ze te bespreken en samen met onze designer in een smaakvol ontwerp te gieten. We zien u graag!

Maak een afspraak

Puur. Luxe. Allure.

Buiten verblijven in stijl, wij maken het waar.

Maak een afspraak

Bekijk alle high-end buitenverblijven uit de Barasso Collections:

– Buitenverblijf Matteotti

– Buitenverblijf Comolli