Sluiten

Luxe gastenverblijf op maat

Een luxe gastenverblijf op maat laten bouwen door BARASSO? Dan kunt u hoogwaardige materialen en design verwachten. Laat uw gasten verblijven in een moderne en exclusieve omgeving, een gastenverblijf geheel op maat gemaakt naar uw wensen.

Privacy in een gastenverblijf

Als vrienden, familie of andere gasten bij u blijven slapen, is het fijn om hen de privacy te gunnen in een eigen ruimte. Misschien heeft u wel vaak gasten over de vloer, bijvoorbeeld bij een familieweekend of blijven de vrienden graag een avond borrelen. Na een avondje gezellig bij elkaar zijn, is het fijn dat de gasten niet in de late uurtjes naar huis hoeven te gaan, maar kunnen blijven slapen in uw exclusieve gastenverblijf.

Een bed & breakfast als bijgebouw

Het kan zo zijn dat u al een tijd de droom heeft om een bed en breakfast te starten in een bijgebouw bij uw huis. U gunt uw gasten een sfeervol verblijf, waarbij van alle gemakken voorzien wordt. Uw B&B moet geen standaard bijgebouw worden, maar de Italiaanse allure mag rijkelijk aanwezig zijn. Een strak, modern en stijlvol gastenverblijf, met privacy en van alle gemakken voorzien.

Voorzieningen in het gastenverblijf

Welke voorzieningen zou u graag in het exclusieve gastenverblijf willen? Een woonkamer, slaapkamer en badkamer zijn essentieel. Welke ruimtes er nog meer in uw moderne gastenverblijf graag zou willen zien, is natuurlijk aan u. De gastenverblijven die wij ontwerpen en bouwen zijn maatwerk. Zo is bijvoorbeeld een keuken, haard of sauna in het gastenverblijf ook mogelijk.

Luxe uitstraling

Met verfijnde materialen zoals thermisch gemodificeerd hout, ayous gevelbekleding en marmeren vloeren, krijgt uw gastenverblijf in uw tuin een luxe uitstraling. De sfeer in het gastenverblijf wordt ook mede bepaalt door de verlichting en inrichting. De keuze voor de materialen is groot, daarom staan onze adviseurs voor u klaar om u hierin te adviseren.

Stijlvol overnachten

Niet alleen de materiaalkeuze voor het buitenverblijf is belangrijk. Het interieur moet uiteraard passen bij het exterieur om de high-end beleving compleet te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gastenverblijf? Maak een afspraak en kom langs in onze studio voor persoonlijk advies.