Sluiten

Exclusieve mancave op maat laten bouwen

Ons ontwerp behoort niet tot de standaard mancave. Nee, wij gaan uitsluitend voor een bovengemiddeld, luxe en stijlvol ontwerp. Een mancave op maat. Een buitenverblijf waar u volledig tot rust kunt komen en genieten van fijne momenten. In uw luxe mancave is er ruimte voor het uitoefenen van hobby’s, samenkomen met vrienden én ruimte voor je luxe auto.

Uw eigen bar op maat in de tuin

Een gezellige avond doorbrengen met vrienden, daarvoor is de mancave een uitstekende ruimte. Naast een gezellige zitplek, kan een stijlvolle bar niet ontbreken in de luxe mancave. Daar zullen biertjes getapt worden, of onder genot van een glaasje whiskey zaken worden besproken. Een eigen plek in de tuin, dichtbij huis, maar met de privacy waar u naar verlangt.

Buitenruimte vol mogelijkheden

De mogelijkheden van de mancave zijn groot. Zorg bijvoorbeeld voor een heerlijk diner in een moderne keuken. Sport u graag? Dan nemen we dit mee in het ontwerp en zullen een fitnessruimte en een douche deel uitmaken van uw unieke mancave. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te ontspannen in uw eigen wellnessruimte met sauna.

Het pronkstuk: uw luxe auto in de mancave

Wie is er trots op zijn Ferrari, Lamborghini of andere luxe auto? Wij denken dat elke eigenaar van een luxe auto deze graag laat zien. Waarom zou u deze in een dichte garage wegzetten, als u er ook met trots naar kunt kijken? Uw pronkstuk, de luxe wagen, prominent aanwezig in uw mancave. In de mancave kan uw auto overdekt staan, beschermd en veilig, maar wel zichtbaar. Onze ontwerper zal een exclusief design voor u maken.

Uitstraling van de exclusieve mancave

Belangrijk is dat de uitstraling van de exclusieve mancave past bij de tuin. De mancave vormt één geheel met de omgeving zodat er rust ontstaat. Voor het moderne en strakke design van de mancave gebruiken we materialen van goede kwaliteit en we zorgen voor een luxe afwerking. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw mancave en zullen we de mogelijkheden met u bespreken.

Reken maar dat vrienden graag op bezoek zullen komen als uw high-end mancave in uw tuin staat.
Laat uw dromen realiseren. Neem contact met ons op!