Sluiten

Een thuiswerkplek inrichten doet u op de volgende manier

In een periode waarin het thuiswerken het nieuwe normaal is, is het belangrijk dat u uw werkplek goed op orde heeft. Als u een luxe tuinhuis heeft laten maken, wilt u natuurlijk dat het er van de binnenkant ook goed uitziet. In deze blog geven we u graag wat tips waar u rekening mee kunt houden!

#1 Zorg voor rust in de ruimte

Een luxe tuinkantoor kan dé oplossing zijn om te zorgen voor rust in de ruimte. Het werk voor de productiviteit veel beter om op een plek te werken die enkel en alleen voor werk bedoeld is. Door deze ruimte echt te bouwen als werkplek, zal u zien dat u veel efficiënter aan de slag gaat. Zo houdt u werk en privé gescheiden.

#2 Kies voor de juiste inrichting

Als u eenmaal een geschikte ruimte heeft om te werken is het ook belangrijk om rekening te houden met de inrichting. Wist u bijvoorbeeld dat de kleur op de muur ook bijdraagt aan hoe gefocust u kan werken? Naast kleur zijn ook accessoires belangrijk voor een goede thuiswerkplek. Kijk maar eens naar het kantoor op werk. Er bestaat een grote kans dat u daar veel planten, schilderijen en lampen om u heen heeft. Planten doen het overal goed, zeker op de werkplek. Ze zorgen voor zuurstof, zuiveren de lucht, zorgen voor een betere concentratie en reduceren stress.

#3 Zorg voor de juiste apparatuur

Het zijn dingen misschien voor zich spreken, maar heeft u thuis al een goed bureau en een verstelbare stoel? De buitenkant is goed voor elkaar, maar de binnenkant van het luxe tuinkantoor  is minstens zo belangrijk. Misschien zelfs nog wel belangrijker. Door te zorgen voor de juiste apparatuur en meubels werkt u actiever, maar voorkomt u ook op de langere termijn rugklachten of andere klachten.

#4 Zorg voor goed en voldoende licht

De ideale werkplek heeft genoeg natuurlijk licht. Door middel van veel ramen in uw luxe tuinkantoor kunnen we dit voor u mogelijk maken. Natuurlijk licht werkt het beste om productief aan de slag te gaan. Toch is investeren in goede verlichting ook een echte must. In de wintermaanden wordt het bijvoorbeeld in de ochtend later licht en in de middag eerder donker.

Barasso buitenverblijven

Outdoor living beleven in een smaakvolle en luxe omgeving. Stijl en comfort in perfecte harmonie. Een Barasso buitenverblijf is herkenbaar aan een exclusief, verfijnd design met Italiaanse elegantie. Pure vormen die samen met luxe materialen van hoge kwaliteit een harmonieus en warm geheel vormen dat opgaat in de schoonheid van uw tuin. Kom het ontdekken in onze showroom. We creëren graag samen met u het buitenverblijf van uw dromen.

Contact

Een luxe tuinkantoor laten bouwen door Barasso

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen? Wij van Barasso geven u met alle liefde advies. Bel ons: 0342-728 995 of mail naar info@barasso.nl. Ook kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek aan huis of in onze showroom. We gaan graag samen met u aan de slag om het luxe tuinhuis van uw dromen te realiseren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.