Sluiten

Een poolhouse: een luxe buitenverblijf met meerdere functies

Een poolhouse: een luxe buitenverblijf met meerdere functies

Een poolhouse om te genieten of om spullen op te bergen?

Een poolhouse is datgene wat een zwembad compleet maakt en het heeft meerdere functies en voordelen. Zo biedt het de oplossing voor alle gereedschappen en apparatuur naartoe die bij uw zwembad horen. Daarnaast is dit de perfecte plek om te ontspannen als u niet in het water bent. Met een luxe poolhouse van Barasso heeft u de perfecte oplossing voor al deze wensen in één robuust, modern bijgebouw.

Als u een poolhouse op maat gemaakt wilt, bent u bij Barasso aan het juiste adres. Een poolhouse bouwen, doet u echter niet alleen volgens uw levensstijl, maar ook volgens uw smaak en de stijl van uw huis en tuin.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een poolhouse?

De basis van een poolhouse van Barasso

Elke Barasso heeft een sterke, geometrische hoofdvorm als basis. Binnen de denkbeeldige contouren ontstaat echter spanning. Het ene gedeelte van de hoofdvorm – bijvoorbeeld een rechthoek – is van glas, het ander van hout of beton. Er zijn delen helemaal open, en delen die onderbroken worden door andere vormen. Barasso is gericht op duurzame materialen in unieke combinaties.

Niet alleen de stijl van uw poolhouse bepaalt uw keuze. Er zijn nog een aantal andere punten waar u rekening mee kunt houden.

  • Het spreekt voor zich dat een poolhouse een geheel moet vormen met uw zwembad. Maar verlies het bredere plaatje niet uit het oog: ook uw woning en uw terras moeten er goed bij aansluiten!
  • Let op de zon en de wind. 
  • Zelfs de mogelijke inkijk van de buren spelen een rol.

Inspiratie nodig?

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het ontwerpen en het bouwen van een poolhouse. Bij Barasso gaan we graag samen met u aan de slag om het poolhouse van uw dromen te realiseren. Heeft u nog geen idee van de mogelijkheden? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.