Sluiten

Dit zijn de voordelen van een tuinkantoor

Dit zijn de voordelen van een tuinkantoor

Een tuinkantoor is dé oplossing wanneer u veel thuis werkt, maar ook als u werk en privé gescheiden wil houden. Werken vanuit huis zorgt er snel voor dat de scheidingslijn tussen deze twee steeds meer vervaagt. Het werken vanuit een tuinkantoor heeft daarnaast nog meer voordelen. In deze blog vertellen wij u graag wat deze voordelen zijn.

U kunt genieten van de omgeving

Als eerste is er het voordeel dat u de kunt genieten van de frisse lucht en de natuur in uw tuin. Door te kiezen voor grote deuren en ramen kunt u tijdens de zomermaanden frisse buitenlucht naar binnen laten komen. In de wintermaanden geniet u fijn achter gesloten deuren en ramen van uw tuin. Een tuinkantoor zorgt ervoor dat u echt kunt genieten van de omgeving.

U houdt werk en privé gescheiden

Het is vaak een kunst om werk en privé gescheiden te houden. De stap om nog even door te gaan wordt veel makkelijker gezet en ook in het weekend wordt er vaker doorgewerkt. Met dat langer doorwerken wordt het gezin niet blij en u uiteindelijk ook niet. Daarom is een eigen tuinkantoor ideaal. Ook is dit erg handig voor als er regelmatig klanten of collega’s langskomen. Kortom, een tuinkantoor is dé ideale oplossing om als thuiswerker werk en privé gescheiden te houden.

Een tuinkantoor is meer dan een kantoor

Een ander voordeel is dat u het niet hoeft te beperken tot alleen een tuinkantoor. U kunt de ruimte combineren met bijvoorbeeld een fitnessruimte of een hobbykamer. De tuinkamer heeft op deze manier meerdere functies en is ontzettend veelzijdig.

Met een Barasso tuinkantoor maakt u een statement

Niet iedereen kan zich de hoge kwaliteit materialen en luxe afwerking van een Barasso veroorloven. Juist daarom zijn zowel de riante als de compacte modellen duidelijke statements. Misschien aan het oog van de buitenwereld onttrokken. Voor niemand zichtbaar. Alleen voor de gelukkige bewoners en hun gasten. Met een modern tuinkantoor maakt u een echt statement.

Waarom zou u voor Barasso kiezen?

Dankzij het betrokken team is Barasso – hoewel jong – buitengewoon ervaren. Gedreven door de gedachte dat de markt vraagt om dit exclusieve concept. Geïnspireerd door ontwerpers en opdrachtgevers. En gericht op duurzame materialen in unieke combinaties en mogelijkheden. Het ontwerp met onder meer hout, staal en beton zorgt voor een stoere en warme uitstraling.

Meer weten over de voordelen van een tuinkantoor?

Omdat wij u de juiste aandacht willen geven, werken wij graag op afspraak. Maakt u liever geen afspraak maar wilt u zomaar even langskomen? Dat kan iedere vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Bellen naar 0342 728995 of het insturen van uw contactgegevens is voldoende voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.