Sluiten

De voordelen van een luxe tuinhuis op maat

Niet iedere tuin is even makkelijk om een luxe tuinhuis in te plaatsen. In sommige tuinen is de uitdaging net wat groter. Soms is er net een lastige hoek of is de grootte van uw tuin net niet groot genoeg voor een standaard tuinhuis. Ook het design van veel kant en klare tuinhuizen laat de wensen over. Bij Barasso kunt u daarom een luxe tuinhuis op maat laten maken. We leggen u graag uit wat de voordelen van een op maat gemaakt luxe tuinhuis zijn.

Geheel naar eigen wens

Wanneer u een eigen tuinhuis laat maken kan u al uw wensen aangeven. Gaat u het luxe tuinhuis gebruiken als loungeplek of als kantoor? Wanneer u het gaat gebruiken als loungeplek zal u wellicht voor een andere uitstraling kiezen dan voor een kantoor. De keuze ligt helemaal bij u!

U heeft invloed op de materiaalkeuze

Wanneer u een tuinhuis op maat laat maken kunt u zelf het materiaal kiezen. De elegantie van de ontwerpen van Barasso in combinatie met alle mogelijke luxe én duurzame materialen maken een Barasso tot een unieke ervaring. Bijvoorbeeld lederen wandbekleding, Ayous gevelbekleding en een gietvloer. Een prachtige combinatie!

Rekening houden met de rest van de tuin

Wanneer u een tuinhuis op maat laat maken kunt u goed rekening houden met de rest van de tuin. Wilt u bijvoorbeeld dat het luxe tuinhuis de gehele breedte van de tuin beslaat en strak tegen de schutting komt te staan, of wilt u er nog langs kunnen lopen met een prullenbak? Ook de aanwezigheid van grote bomen of een lastige hoek kan reden zijn voor een aanpassing op maat.

Extra mogelijkheden

Omdat het tuinhuis op maat gemaakt wordt kunt u ook speciale wensen aangeven. Wanneer u bijvoorbeeld een jacuzzi in het luxe tuinhuis wilt plaatsen kan hier rekening mee worden gehouden met de afmetingen. De aanwezigheid van stopcontacten is dan ook noodzakelijk. Maar ook zaken zoals extra isolatie en goed hang en sluitwerk kunnen aangebracht worden.

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Onze deskundige adviseur is er om u uitgebreid te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Bel ons: 0342-728 995 of mail naar info@barasso.nl. Ook kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek aan huis of in onze showroom. We creëren graag samen met u het buitenverblijf van uw dromen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.