Sluiten

De 3 voordelen van een tuinkamer

De serre kennen we allemaal wel. Dit was jarenlang dé oplossing voor het creëren van licht, ruimte en een optimaal gevoel van ‘buiten’. Hoewel de serre nog steeds ontzettend populair is (en waarschijnlijk ook wel zal blijven), kiezen klanten ook steeds vaker voor een tuinkamer als alternatief. Bent u benieuwd waarom? In deze blog leest u een aantal voordelen.

Voordeel 1: u kunt elk seizoen van buiten genieten

Het eerste grote voordeel van een tuinkamer is dat u het hele jaar door van het buitengevoel kunt genieten. In de lente en zomer brengen we veel tijd buiten door. De herfst en winter zitten we veel binnen, wat natuurlijk best zonde is. Met een tuinkamer blijft u verbonden met uw tuin, ook als het regent, hagelt, waait of sneeuwt.

Voordeel 2: de opties van een tuinkamer zijn eindeloos

Wilt u een atelier, kantoor, opslagplaats of eventueel zelfs een logeerkamer in uw tuin? Het kan allemaal! Een tuinkamer kan verschillende functies hebben, het is maar net wat u wenst. U kunt zelf meedenken met de materialen en inrichting van de tuinkamer. Zo maken we samen uw tuinhuis naar wens.

Voordeel 3: schuifwanden zijn mogelijk

Een tuinkamer is net als een serre heel flexibel. U kunt heel eenvoudig frisse lucht creëren door bijvoorbeeld te kiezen voor vouwwanden en schuifwanden. Deze geven daarnaast het voordeel van extra licht overdag en een ruimtelijk gevoel. Het lijkt hierdoor als ware net alsof u buiten zit.

Een tuinkamer ontworpen door Barasso

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen? Wij van Barasso geven u met alle liefde advies. Bel ons: 0342-728 995 of mail naar info@barasso.nl. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek aan huis of in onze showroom. We gaan graag samen met u aan de slag om de tuinkamer van uw dromen te realiseren.

Meer weten over de voordelen van een tuinkamer?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.